Tijdens de Henna Brows behandeling wordt de huid rondom de wenkbrauwen gescrubd met een speciale gezichtsscrub om de dode huidcelletjes te laten verdwijnen voor een nog mooier resultaat. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met uw wensen en de vorm van uw gezicht.

Hoelang blijft henna brows zitten?

Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. De verf is volkomen veilig en beschikbaar in diverse tinten.

Wat mag niet na henna Brows?

Chloor- en zout water hebben een oplichtend effect. Ga echter niet zwemmen binnen 24 uur nadat de henna is aangebracht. Je dient je wenkbrauwen namelijk 24 uur absoluut droog te houden!

Wat is het verschil tussen hennabrows en gewoon verven?

De Henna Brow behandeling is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.

Wat is beter wenkbrauw verven of henna?

Het verven met henna is anders dan verven met normale wenkbrauw verf. De verf blijft langer op de haren zitten (ongeveer 4-5 weken) en omdat niet alleen de haren maar ook de huid mee wordt geverfd lijkt de wenkbrauw voller en komt het model mooier uit.