Geïnteresseerd? Neem eerst contact op voor een intakegesprek!

Triple wave diode ice laser

Onze Triple Wave Diode Ice Laser-Ontharingsapparaat is verreweg één van de meest geavanceerde laser-ontharingsapparaten in zijn klasse. Waar de meeste andere laser-ontharingsapparaten in zijn klasse alleen op 808nm golflengte werken, werkt onze laser-ontharingsapparaat maar liefst op 3 golflengten: 755nm, 808nm en 1064nm. Hiermee is ons apparaat bijzonder effectief en voor vrijwel elke huid- en haartype geschikt!

​Hoe werkt het definitief ontharen?

Definitief ontharen werkt op een eenvoudige en efficiënte manier. Voorafgaand aan onze behandeling, brengen wij een dun laagje gel aan op de huid om deze te beschermen. De gel die wij aanbrengen zorgt ervoor dat de intensieve lichtflitsen van onze Triple Wave Diode Ice Laser-ontharingsapparaat het haarzakje vernietigen.
Doordat de wortel in het haarzakje wordt vernietigd, kan hierdoor geen nieuwe haargroei meer ontstaan. Onze nieuwste Triple Wave Diode Ice Laser-Ontharingsapparaat zorgt voor een haarvermindering van ongeveer 80 tot 90%.
Het aantal behandelingen dat nodig is hangt af van het te behandelen gebied, het type beharing en het gewenste resultaat. Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen iedere behandeling moet een periode van minimaal 4 weken zitten.

Behandelingen

Voor de eerste behandeling dient er een afspraak te worden gemaakt voor een intakegesprek met de behandelaar. Pas na het intakegesprek mag er behandeld worden.

Een enkele behandeling is niet voldoende, omdat de groeicyclus van het haar bestaat uit 3 verschillende fases. Alleen de haren die in het laatste groeifase fase (anagene fase) zijn kunnen vernietigd worden. Slechts een deel van al het zichtbare haar bevindt zich in de groeifase en verdwijnt voorgoed. Daarom zijn er ook meerdere behandelingen.

Om een optimale resultaat te behalen heeft u gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig. In de praktijk komt voor dat patiënten meer of minder behandelingen nodig hebben. Dit is afhankelijk van de huid- en haartype en iedere huid reageert anders. Er kunnen ook aantal factoren meespelen zoals: medicijngebruik, hormonale veranderingen in het menselijk lichaam, gezondheid, etnische achtergrond of overmatige irritatie tot nieuwe haren ontwikkelen. Het aantal behandelingen kunnen daarom variëren.

  • meldt als u zwanger bent of gebruikt medicatie.
  • vanaf 4 weken voor het begin van de behandeling mag niet meer harsen, epileren, waxen, de touwtjesmethode of Epilady gebruiken. Tussen de behandelingen mag u de haren wel scheren of afknippen.
  • de haren 24 uur vóór de geplande behandeling wel scheren, zo zijn de haren het korst en is de huid niet meer geïrriteerd door het scheren. uw huid is na de behandeling extra kwetsbaar en wees daarom de eerste 48 uur voorzichtig met sauna, heet douchen of baden of een intensieve inspanning uitoefenen (bijv. sporten).
  • tot 48 uur na de behandeling geen geparfumeerde en alcoholhoudende producten gebruiken, zoals deodorant/make-up op de behandeld ontharingsgebied.
  • na de behandeling 2 maal per dag gedurende 1 week of langer een geadviseerde herstellende nabehandelingscrème gebruiken.
  • gedurende de behandelingen dagelijks een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor Spf 30 of hoger gebruiken. 3 tot 4 weken voor en na de (laatste) behandeling mag niet onder de zon, zonnebank of een zelf bruinende middelen (self tan spray) gebruiken. na de behandeling bij een eventueel intensieve warmte of jeukende gevoel de behandelde huidgebied voor een periode van 2 uur koelen met de koude coolpack/ icepack.
  • niet aan de eventuele korstjes of pukkeltjes krabben.
  • bent u al zongebruind en blijft de bruining lang aanwezig? Wacht dan nog een aantal weken met de laserbehandeling tot u uw oorspronkelijke huidskleur weer terug heeft. Om uw oorspronkelijke huidskleur sneller terug te krijgen kunt het beste door 2 a 3 maal per week uw ontharingsgebied voorbereiden (scrubben) met een lichte/zachte scrub peeling voor een gevoelige huid met fijne korrels. Of raadpleeg de huidtherapeute voor advies bij twijfel.

Betaling

Pakketten mogen in 2 gelijke termijnen worden betaald. De 1e termijn bij de eerste afspraak, 2e termijn bij de tweede afspraak.

Daarna worden alle vervolg afspraken gemaakt in de salon.