De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt.

Wat mag je niet doen na Lash Lift?

De eerste 24 uur na de behandeling niet douche en naar de sauna gaan. De wimpers mogen de eerste 24 uur op geen enkele manier nat worden, anders kunnen de wimpers gaan zakken en vervaagd de krul. De eerste 24 uur geen oogmake-up gebruiken, anders kan de krul vervagen of kan er een reactie ontstaan.

Kun je mascara gebruiken na een wimperlift?

Absoluut! Vergeet niet om make-up de eerste dag na de behandeling te vermijden, zodat de permanent zich goed kan vestigen. Zodra de eerste 24 uur zijn verstreken, is het gebruik van mascara prima.

Hoe lang blijft een Lash Lift zitten?

‘Met een lash lift heb je tot 6 á 8 weken een wow-effect. Mascara is dan niet eens nodig! We hebben weleens verhalen van mensen waarbij de wimperlift er na 3 maanden nog goed uitzit. De lash lift zelf zakt namelijk in met de natuurlijke cyclus van je wimpers.

Hoe lang geen water na Lash Lift?

Het wordt daarom aangeraden om de eerste 24 uur na de lash lifting je ogen niet te wassen en geen oog make-up te dragen. Na deze 24 uur mag je weer gewoon alle soorten make-up gebruiken.