Wanneer je je wenkbrauwen laat behandelen met de ombre powder brows techniek brengt dit ontzettend veel voordelen met zich mee. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en staat gegarandeerd voor een heel natuurlijk poedereffect. Zo word je iedere ochtend wakker met perfecte wenkbrauwen waar je niets meer aan hoeft te doen. Daarnaast wordt de huid niet beschadigd door de behandeling, heb je geen last meer van kale plekken, vormen er geen littekens en ook komt roodheid en/of zwelling vrijwel niet voor. Daarnaast is een ombre powder brows behandeling in tegenstelling tot wat veel mensen denken absoluut niet pijnlijk. Iedereen heeft natuurlijk een andere pijngrens, maar over het algemeen wordt een behandeling met powder brows niet als pijnlijk ervaren.

Hoelang blijft powderbrows zitten?

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee als je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen. Zo kan je langer genieten van je PMU. Daarnaast is het van belang hoe je zelf met je huid en wenkbrauwen omgaat.

Powder Brows nazorg

Je mag geen gebruik maken van de sauna of zwembad en je mag je wenkbrauwen niet rechtstreeks blootstellen aan de directe zon. Voorzichtig met sporten; het zweet kan de pigmentatie aantasten. Daarnaast mag er geen make-up aangebracht worden op de wenkbrauwen.

Hoe pijnlijk is powderbrows?

Is powder brows / ombre brows pijnlijk? Over het algemeen wordt powder brows niet ervaren als een pijnlijke behandeling. Het is meer een irritant of zeurend gevoel. De behandeling duurt inclusief bespreken en voortekenen van je vorm ongeveer 2-3 uur.

Hoe lang duurt het voor Powder Brows genezen zijn?

Als je de POWDER BROWS goed verzorgt, duurt het gemiddeld twee – zes weken tot de behandelde huid genezen is. behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen voor een mooi resultaat dien je de instructies op te volgen die schriftelijk word meegegeven door de styliste.

Waarom powder Brows?

De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van je staart toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en en strak maar natuurlijk gelijnd.. Powderbrowsblijven 1,5 tot 3 jaar mooi. Wil je jouw wenkbrauwen altijd als nieuw hebben.