De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Tips & nazorg

Dag 1 na de behandeling
Je wimpers zullen vlak na de behandeling nog aan elkaar geplakt zitten. Dit hoort zo en het is dan ook belangrijk dat je ze niet uit elkaar borstelt! Laat je wimpers de eerste 24 uur na de behandeling ook niet in aanraking komen met water. Houd je hoofd goed achterover onder de douche en was je gezicht alleen met een washandje, waarbij je je ogen vermijdt.

Na 24 uur kun je de wimpers weer schoonmaken en doorborstelen. Ze zijn niet meer aan elkaar geplakt en het resultaat is nu pas echt goed zichtbaar. Je kunt ook alles weer doen wat je normaal gesproken ook doet, zoals douchen, zwemmen, make-up dragen enz!


Wimperextensions

Met wimperextensions kun je de natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken, om daarmee een mooiere oogopslag te creëren. De wimperextensions van het merk Lash eXtend zijn gemaakt van synthetische materialen met een hoge kwaliteit. Wat speciaal is aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde coating. De extensions zijn zijdezacht, een natuurlijk set wimperextensions voel je niet zitten!

Hoe worden ze bevestigd?

De extensions worden op een eigen wimper geplaatst. Wimperextensions worden met een minimale hoeveelheid lijm, speciaal ontwikkeld voor wimperextensions, geplaatst.

One by one

Hierbij wordt op elke volwassen wimper een extension geplaatst. De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 1,5 uur. Het bijvullen duurt een uur. Ik kijk namelijk alle wimpers goed na en verwijder deze als ze niet goed meer zitten.

Nazorg

Het is voor het uitharden en hechten van de lijm van belang dat extensions de eerste 24 uur niet nat worden. Na het douchen de wimpers voorzichtig droog deppen. Nooit wrijven, hierdoor breken de wimpers! Niet trekken aan de wimpers. Dit gaat ten koste van uw eigen wimper. Niet wrijven in de ogen. Hierdoor breken ook uw eigen wimpers af.

Het verwijderen van wimpers altijd in een salon laten doen. De producten die u rond en op uw ogen gebruikt moeten op waterbasis zijn. Producten die olie bevatten kunnen zorgen dat de extensions losraken. Ik verkoop producten speciaal voor wimperextensions zoals mascara, eyeliner en make-up reiniger. Met extensions kunt u geen watjes gebruiken. Deze pluizen aan de wimper vast. U krijgt een wimperborsteltje mee na de behandeling. Hiermee kunt u iedere ochtend èn na het douchen, de wimpers uit elkaar kammen.

Lashes

Afspraak maken