Narimen

“Hi, mijn naam is Narimen. Ik ben de eigenaresse van Waxing Novia. Samen staan wij garant voor een professionele en snelle waxbehandeling.we zijn nog steeds een groeiend bedrijf en dat maakt het werk nog leuker! Heel de dag bezig met mensen is ook echt mijn ding en zoals ik ook weleens zeg, staat 1 dag werk gelijk aan 1 dag kletsen. We bouwen daardoor een leuke band op met onze klant, dit is erg belangrijk omdat, ze bij ons komen en wij met vertrouwen de behandelingen uit kunnen voeren. En ze natuurlijk graag weer bij ons terug komen.


Kariny

“Hi, mijn naam is
Kariny.”Ik kom uit Brazilië en ik heb 20 jaar wax ervaring. Bij Waxing Novia sta ik als manager & wax specialist. Ik wil mijn klanten altijd een vertrouwd gevoel geven en dat maakt het werken extra leuk en leerzaam voor mij. Ik behandel mijn klanten hoe ik graag behandeld zou willen worden, daarom streef ik altijd naar het beste resultaat. Wat mij ook heel blij maakt is als mijn klanten tevreden zijn over de behandelingen. Ik hoop ook u snel te mogen verwelkomen in onze studio.”


Clara


“Hi, ik ben Clara en ik ben 53 jaar. Ik kom uit Brazilië en heb al een aantal jaren ervaring met waxen. Ik vind het erg leuk om met klanten om te gaan en te kunnen helpen. Ik ben heel erg precies en hou niet van afraffelen. Kwaliteit is erg belangrijk voor me. Hopelijk kan ik u binnenkort ook verblijden met een gladde huid! Tot Snel!”


Yasmina


“Hi, mijn naam is Yasmina. Ik heb 7 jaar ervaring met waxen en doe dit met veel plezier. Het leukste aan mijn werk vindt ik het contact met de klanten en te zorgen dat klanten zich op hun gemak voelen. Na de behandeling een tevreden klant is natuurlijk het aller leukste aan mijn werk.”


Roos

“Hi mijn naam is Roos en ik ben werkzaam bij Waxingnovia bij Almere als balie medewerker. Ik volg een opleiding all around schoonheidsspecialiste en vind hierbij het ontharen altijd een heel leuk onderdeel. Het werk is daarom ook een goede ervaring voor me, en ik doe dit dan ook met veel plezier. Ik hoop u gauw een keer te mogen ontvangen met een warme glimlach in de salon!”


Yara

“Hi, mijn naam is Yara en ik ben werkzaam bij Waxingnovia in Almere als balie medewerker. Ik houd van het contact met de klanten en stel ze, indien nodig, op hun gemak zodat het ontharen voor niemand een vervelende ervaring hoeft te zijn! Wij helpen u graag verder in onze salon en informeren u over de mogelijkheden. Graag tot ziens!”

pinnen-ja-graag-wit