Je kunt bij ons terecht voor je gezicht en lichaam maar denk ook aan de bekende brazilian wax behandeling. Hygiëne staat bij ons op nummer 1. Daarnaast vinden wij de snelheid van de behandelingen en een perfect resultaat ook zeer belangrijk. Wij gebruiken professionele producten van Starpil zowel wax als de voor en na behandel producten.

Wat is waxen?

Waxen, ook wel harsen genoemd is een van de meeste populaire methoden om tijdelijk te ontharen. Door te waxen verwijderen we je haartjes met wortel en al. Hierdoor krijg je geen ruwe stoppels meer en komen je haartjes zachter terug en je haargroei word minder. De wax wordt op een lage tempratuur op je huid aangebracht. De wax wordt dan verwijderd met strip (vloeibare wax) of met de hand (harde wax). Na de behandeling is het resultaat van de huid glad en zacht.

Before waxing?

Voorafgaand het waxen raden wij u aan om het te behandelen gebied goed te scrubben met een suikerscrub zodat alle haartjes makkelijk meekomen tijdens het waxen. De scrub zorgt ervoor dat er geen dode huidcellen meer over de haartjes heen liggen, hierdoor zal het resultaat gladder zijn.

Wij verzoeken u vriendelijk zich zo goed mogelijk op te frissen voor uw behandeling, door te douchen, maar geen bodylotion te gebruiken. Er zijn ook ‘opfris’ spullen aanwezig in de waxkamers. De waxspecialist kan het uitvoeren of voortzetten van de behandeling weigeren indien naar haar inzicht de hygiene onvoldoende is.

Ideale haarlengte?

Om het beste wax resultaat te behalen dient uw haar de lengte van een rijstkorrel te hebben, tussen de 0,5 cm en 1 cm.

Het voordeel van waxen

Het grote voordeel van waxen is dat je een lange periode geen last heb van haargroei en kan genieten van je gladde huid.

Andere ontharingsmiddelen bijvoorbeeld ontharing crème of de scheermes maakt de huid grauw en laat de haarwortels zitten. Je voelt dan al na 3 dagen wat stoppels opkomen.

Met waxen heb je daar geen last van, de haartjes blijven langer weg, de haargroei word steeds minder en komen zacht terug. Nog 1 voordeel van waxen is dat de wax de dode huid cellen ook verwijderd. Je krijgt hierdoor een super zachte huid.

Afspraak maken Alle behandelingen