Wil jij eindelijk met jouw bedrijf van start gaan en alle nieuwe skills leren om uit te voeren op jouw klanten? Meld je dan nu aan voor onze diverse behandelingen.

Novia Academy is gericht op het opleiden en begeleiden van startende bedrijven die opzoek zijn naar het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden van specifieke behandelingen in de beauty branche. Ben jij niet een startende bedrijf maar wil jij vaardigheden toevoegen aan jouw bedrijf? Dan kan dat bij ons ook!

Novia Academy richt zich op de kwaliteit van de lessen en sturen jou zelfverzekerd de deur uit. Elk persoon is anders, en daarom geven wij volledige aandacht aan de leerlingen en hun manier van leren.
De Novia Academy heeft daar gelukkig diverse keuzes voor.

Keuze uit:

Waxing full body

In deze cursus Full body wax krijg je een korte theorie les.

Daarna over de specifieke producten en materialen die gebruikt worden. Vervolgens leer je stap voor stap het waxen. Hygiëne staat op nummer 1. Daarnaast is voor het uitvoeren van deze behandeling een goede omgang met de klant extra belangrijk. Voor veel klanten is een eerste behandeling behoorlijk spannend. Je leert hoe je je klanten goed ontvangt en geruststelt, zodat ze zich bij je op hun gemak voelen. Je leert hoe je de huid na afloop kunt verkoelen en kalmeren om roodheid, irritaties en pijn tegen te gaan.

De cursus full body wax wordt gegeven door een wax expert.

De cursus word individueel gegeven.

Er is veel ruimte voor praktijkoefening en voor het stellen van vragen aan de wax expert. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Hiermee toon je aan je klanten en bedrijven dat ze erop kunnen vertrouwen dat jij verantwoorde full body wax behandelingen geeft.

Vajacial

Heeft jouw klant last van ingegroeide haren down under? Er alles aangedaan maar toch geen resultaat? Leer dan de vaardigheden voor de facial voor de schaamstreek, waarbij de huid een diepte reiniging krijgt en eventuele ingegroeide haartjes worden verwijderd. De huid wordt er zachter en gladder van. Een perfecte behandeling om aan te bieden in combinatie met de brazilian wax.

Laseren full body

De cursus definitieve ontharing met diode laser start met een theoretische inleiding met aandacht voor de anatomie van de huid, huid- en haartypes en de groeifasen van het haar.

Het is ook belangrijk dat je alle indicaties en contra-indicaties goed leert kennen. Vervolgens leer je stap voor stap hoe de diode laser apparatuur werkt. Je leert welke zones van het gelaat en het lichaam je kunt behandelen en wat de levels daarvoor zijn.
De cursus definitieve ontharing (diode laser) is een zeer praktijkgerichte cursus. Je krijgt les van een ervaren en gedreven expert die je de kennis en vaardigheden perfect aanleert. Aan het einde van de cursus ontvang je het certificaat definitieve ontharing (diode laser). Hét bewijs voor je klanten dat jij deze behandeling veilig en effectief weet uit te voeren.

Wimperlifting

Weinig onderhoud, geen (chemische) middelen, geen krultang: wimperlifting is ideaal voor elke vrouw die wel die intense oogopslag wil, maar tegelijkertijd niet veel tijd heeft om uren voor de spiegel te staan. Bovendien is wimperlifting voor veel mensen het ideale alternatief voor wimperextensions. Bij een wimperlifting wordt enkel gebruik gemaakt van siliconen pads. Met deze pads kun je de wimpers een perfecte krul geven die zo’n zes weken meegaat.Na het afronden van de cursus wimperlifting ben je klaar om jouw klantenkring nog verder uit te breiden.
Vrouwen die kiezen voor natuurlijke alternatieven, vrouwen die liever wegblijven van extensions, vrouwen met allergieën. Met een volwaardig certificaat wimperlifiting op zak kun je hen allemaal bedienen!

Tegelijkertijd sta je tijdens de cursus extra stil bij de verzorging van wimpers, contra-indicaties en nabehandeling. Zo kun je jouw klanten van deskundig advies voorzien en een complete behandeling aanbieden.

Browlifting

Een brow lift is een beauty behandeling die ervoor zorgt dat wenkbrauwen tot wel zes weken mooi in model blijven zitten. Het is vooral ideaal voor wie stugge, eigenwijze of gekrulde wenkbrauwhaartjes heeft. In deze cursus brow lift leer je om deze wenkbrauwen te slim af te zijn met een speciale lotion, waarmee je de haartjes perfect kunt stylen. Dit zorgt er meteen voor dat de wenkbrauwen er nog voller uitzien. Afhankelijk van de groeicyclus van de wenkbrauwen biedt een brow lift tot wel 6 weken een mooi resultaat. Nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet om je meteen in te schrijven voor deze cursus.

Een brow lift is een mooie aanvulling op de diensten van elke beauty salon en onmisbaar voor wie zich in het bijzonder wil profileren als wenkbrauwstyliste. Onze cursus brow lift is een to-the-point cursus, die wordt gegeven door een gedreven docent. Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat brow lift.